Кућа Добрих Вести

Login

Потенцијал за успех – креирај или преузми франшизу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

networkingggggБЕОГРАД - С фокусом на франшизу као потенцијал за покретање посла, уз покровитељство компаније Мини Пани из Суботице, познатог домаћег франшизног концепта, успешни предузетници и менаџери дружиће се на четвртом Networing Day.


Поред прилике за упознавање, и договарање послова, као и до сада, биће присутни и успешни предузетници и менаџери, са којима ћемо причати на тему пословног успеха и личног искуства у франшизном пословању:


Афродита Бајић - власница реномиране домаће модне куће Afrodite Mode Collection (www.amcafrodita.rs) и зачетница франшизног концепта пословања у Србији. Много је тема за разговор са гђом Афродитом. АМЦ је већ дуго година наш водећи бренд у модној индустрији Србије када се ради о моди за пословну и модерну жену, то је и успешна породична компанија у чији рад су укључене и млађе генерације Бајић, успешан домаћи франшизни концепт и друштвено-одговорна компанија.


Драган Миражић-менаџер и координатор пословања у компанији Мини Пани (www.minipani.com) представиће нам још један успешан домаћи франшизни концепт. Мини Пани је компанија која вртоглаво повећава број својих франшизера, захваљујући доброј и издашној подршци заинтересованима за покретање посла. Мини Пани франшиза је бесплатна и Идеална је прилика за покретање самосталног посла. Са Драганом ћемо разговарати и о томе како изгледа бити менаџер у компанији са тако разуђеном мрежом сарадника и шта га покреће и мотивише у раду.


Биљана и Миломир Ждрале-власници су лиценце за Србију шведске консултанске куће Mercuri International,(www.mercuri.rs) експерти за продају и успешан брачни и пословни тандем. То није све. Њихова је и франшиза за Србију луксузног модног бренда за мушкарце, “Gagliardi “ а Биљана је написала и књигу на енглеском интригантног наслова: „Како сам себи направила спонзора?“. Вратили су се и остали у Србији, иако им се пружила прилика да након седам година руковођења огранком једне велике светске компаније у Украјини, наставе даље са интернационалном каријером.


Уз информацију да су са сваког до сада одржаног догађаја проистекле квалитетне пословне сарадње и пријатељства, позивамо вас да нам се придружите и будете део успешних. Јер, с ким си, такав си!
Понесите визиткарте и спремите се networking, дегустацију Мини Пани пецива, и вредне поклоне наших спонзора и партнера.


Улазница - 1000 динара омогућује једно пиће гратис.


Networking Day је концепт пословних сусрета намењен подршци домаћим привредницима и предузетницима широм Србије у циљу проширења знања, размене идеја, искустава, повезивања и мотивације.


Оснивач догађаја и модератор је Ирена Лалић.


Догађај ће се одржати у четвртак, 29. септембра 2016, у 18 часова у ресторану Azzaro Red Club, Булевар Милутина Миланковића 136а, Нови Београд. (www.azzaroclub.rs)


Више информација на www.networkingday.rs.

 

Извор: Networkingday.rs/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 септембар 2016 22:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија