Кућа Добрих Вести

Login

galaksija1234Од децембра 2015, слушаоци жељни научнопопуларних садржаја имају разлог за радост – креће трећа сезона Радио Галаксије уз старе старе сараднике, Марију Николић и Милана Ћирковића, новог сарадника Душана Павловића, и подршку Центра за промоцију науке (ЦПН).

четвртак, 03 децембар 2015 19:37
Објављено у Мистерије
Написала
Опширније... 0

madjionicarjedanБЕОГРАД - Најпознатији српски мађионичар и илузиониста, Игор Трифунов, одржаће свој „Магични спектакл“ 21. и 22. фебруара у Дому омладине, у оквиру кога ће премијерно пред нашом публиком извести и тачку којом је освојио прво место на интернационалном конгресу мађионичара у Аустрији.

среда, 12 фебруар 2014 15:58
Објављено у Мистерије
Написала
Опширније... 0

rtanj-uvodnaРТАЊ, СОКОБАЊА – Жеља  за преживљавањем и опстанком толико је исконска и дубоко укорењена потреба човека. Њена права демонстрација уследила је ових дана кроз велико интересовање страних и домаћих гостију, да, по сваку цену,  боравећи на планини Ртањ 21. децембра преживе најављени "смак света", који, сигурни смо, сигурно неће доћи.

четвртак, 20 децембар 2012 12:44
Објављено у Мистерије
Написала
Опширније... 0

0806-uvodnaБЕОГРАД - На научној конференцији која се овог викенда одржава у београдском Сава Центру, интелектуалци из више земаља и универзитета покушаће да одговоре на питање да ли је Балкан „срце“ Словена, где су наши корени, зашто се о њима не расправља, зашто наша археолошка налазишта „Лепенски вир“ и „Винча“ нису проглашени споменицима културе од значаја за светску баштину, каже у разговору за „Кућу добрих вести“ један од организатора овог скупа Душан Миловановић.

субота, 22 септембар 2012 14:36
Објављено у Мистерије
Написала
Опширније... 1

uvodnaБЕОГРАД - Када је Бог стварао овај део света, вероватно је допустио Сави да сама одлучи како ће се улити у Дунав и тако окончати путовање, а своје воде посветити главној европској реци. Али, будући да Сава носи женско, а Дунав мушко име, и овде је симболика била више него моћна, с обзиром да се невеста хиљадама година нећкала и припремала венчање, видно неодлучна у избору места на којем би свечаност требало да се одигра.

уторак, 11 септембар 2012 02:00
Објављено у Мистерије
Написала
Опширније... 0

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија