Кућа Добрих Вести

Login

Бизнис Инфо Сервис ПКС пружа информације неопходне за пословање

Оцените овај чланак
(4 гласова)

biznisБЕОГРАД - Бизнис Инфо Сервис од 1. новембра доступан је члановима Привредне коморе Србије (ПКС) и осталим заинтересованим привредним субјектима и широј јавности.

Бизнис Инфо Сервис (БИС) је информативно-саветодавни сервис Привредне коморе Србије (ПКС) који је формиран како би се члановима коморе и осталим заинтересованима омогућило брзо и једноставно добијање одговора и пословних информација неопходних у свакодневном пословању.
Питања се могу достављати на електронску адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 011 3300 910.
У првој фази рада сервиса могу да се добију информације о чланству, едукацији и догађајима које организује ПКС као и услугама и јавним овлашћењима коморе.
Започињање пословања и основне информације о прописима, субвенције и државна помоћ, расположиви извори финансирања на националном и међународном нивоу само су неке од области у делокругу овог сервиса.
Ту су још и недоумице пословне јавности у погледу приступања ЕУ и испуњења стандарда, техничко законодавство, екологија, обновљиви извори енергије, информације из база података, сертификационо тело, начини решавања спорова, контакт подаци различитих институција.
                                                                                                                    Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено четвртак, 07 новембар 2013 22:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија