A+ A A-

СИЕПА расписала конкурс за награду Извозник године

Оцените овај чланак
(3 гласова)

izvoznikkkkkБЕОГРАД – Агенција за страна улагање и промоцију извоза Србије (СИЕПА) расписала је конкурс за награду „Извозник године“, а рок за достављање пријава је 18. новембар.

Та награда се додељује у пет категорија – за најбољег извозника године, за најбољи извозни производ, за освајање новог тржишта и први пут - одвојено, за најбољег извозника у категорији средњих предузећа и за најбољег извозника у категорији малих и средњих микро предузећа.
О добитницима ће одлучивати стручна комисија у којој су представници државних институција и независни експерти.
Додела награда заказана је за 4. децембар.
Традиционална СИЕПА награда додељује се од 2004. године ради стимулисања нових извозних подухвата домаћих предузећа. Добитници осим вредних награда, добијају и право да користе лого „Извозника године“.
Пријаву можете преузети ОВДЕ.
                                                                                           Извор: Кућа добрих вести/СИЕПА


Последњи пут измењено недеља, 03 новембар 2013 13:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани