Кућа Добрих Вести

Login

Каријера тек почиње

Оцените овај чланак
(3 гласова)

EYdfdfdБЕОГРАД - Career Days сајам одржан је 15. и 16. марта у хотелу “Crowne Plaza” на Новом Београду.


Око 1200 посетилаца је у пријатном и неформалном окружењу разговарало са представницима компанија учесница, објавила је студентска организација АISEC.


Поред упознавања са начином пословања, млади су могли да сазнају које квалификације су им неопходне, на који начин могу да добију праксу или посао у тој компанији.


Велику заинтересованост студената и њихову спремност да активно учествују у креирању своје каријере потврђује 2 000 остављених CV-јева у електронској бази података која стоји на располагању компанијама у наредних 365 дана. Сви који ову могућност нису искористили своје биографије могу још увек оставити на следећем линку.

 

Поред тога CV клиника им је омогућила да добију савете како да напишу квалитетну биографију, шта је важно нагласити у мотивационом писму и како се спремити за интервју. Иновација овогодишњег сајма спеед датинг се показао као врло успешан и одлично замишљен. У петоминутном интервју са представницима компанија Делез Србија, Ер Србија, Меркатор, Image, и ТMF group, око четрдесет студената је настојало да себе представи на најбољи начин и покаже зашто је баш он или она савршени кандидат.


Career Days 2016 је још једном успео да на истом месту омогући сусрет младих и образованих људи који траже праву прилику за праксу или посао и представника компанија који су управо међу овим људима упознали своје будуће колеге.


AISEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 125 земаља света, АISEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, АISEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.


За више информација посетите сајт или фејсбук страницу.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 март 2016 22:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија