Кућа Добрих Вести

Login

Предлог новог модела за коришћење простора Магацина

Оцените овај чланак
(1 Глас)

magacinnnnnnБЕОГРАД - Асоцијација Независна културна сцена Србије (НКСС) представиће у петак, 13. фебрура предлог новог модела за коришћење простора Магацина, који има за циљ да Београд, попут многих градова у региону и свету, први пут добије културни центар за програме независних група и појединаца у области савремене културе и уметности.


На презентацију и јавну дискусију позвани су и градски секретар за културу Владан Вукосављевић и в.д. директор Дома омладине Београда Марко Стојановић.


Иако је простор Магацина још 2007. године намењен стварању алтернативног центра независне културе у области савремене уметности, од самог почетка организације које га користе суочавају се са процедуралним проблемима које отежавају или онемогућавају њихов рад. Водећи се првобитним идејама формирања овог центра, као што су отвореност и доступност великом броју културних радника, заједнички рад, дељење простора и стварање подстицајног окружења за културну продукцију, Асоцијација НКСС покреће јавну расправу о новом моделу за коришћење простора Магацина и позива надлежне да партнерски приступе решавању овог проблема.


Предлог модела за коришћење простора Магацина објављен је на блогу https://magacin2015.wordpress.com/ и доступан за коментаре заинтересованих.

 

Догађај се организује у 17,30 часова, у Магацину, Краљевића Марка 4.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 05 фебруар 2015 22:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија