Кућа Добрих Вести

Login

Кодекс за новинаре онлајн издања

Оцените овај чланак
(2 гласова)

koseks454545БЕОГРАД - Савет за штампу спроводи пројекат „Израда и примена обавезујућег упутства за примену Кодекса новинара Србије у онлајн издањима“, који је подржало Министарство културе и информисања.


Осмочлана радна група, састављена од више уредника онлајн издања, новинске агенције, професора и екперата за дигиталне медије, као и правника за медијско право, формирана пре четири месеца, припремила је Нацрт упутства за онлајн медије који можете погледати ОВДЕ.


Јавна расправа о овом нацрту одржаће се у понедељак 10. октобра, 13 сати, УНС Прес центар, Кнез Михаилова 6/III, Београд, са циљем да се стручна јавност информише и допринесе изради финалног документа.


Уколико сте професионалац из ове области слободно пошаљите сугестије на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: ASMEDI/Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 02 октобар 2016 21:47
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија