Кућа Добрих Вести

Login

Како да направите и пласирате своју прву iOS апликацију?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

aplikacijaaaaБЕОГРАД – Центар за развој каријере најавио је да сутра од 11 часова, организује бесплатни online семинар: „Како да направите и пласирате своју прву iOS апликацију?”.


О потенцијалу IOS говори чињеница да је просечна плата iOS девелопера у Србији око 1.000 евра месечно, а у иностранству и преко 5.000 евра. Они који се одлуче да се баве IOS програмирањем, осим добре зараде, могу да очекују да ће ући у занимљив свет где се креира садашњост, али и будућност која нас очекује.


Упркос већој бази Андроид корисника, iOS и даље доминира када је реч о скидању и уновчавању апликација. AppStore садржи више од 1,5 милиона апликација. Уколико своју апликацију наплатите три долара, остварићете профит од чак два долара по downloadu.


Број објављених огласа за посао (објављених на највећим порталима за запошљавање у Србији) у којима се тражило познавање iOS, у току 2015. године, порастао је скоро за трећину у односу на 2014. годину.


На семинару ћете сазнати:


како је настао и како се развијао iOS оперативни систем,


шта све чини „Apple ecosystem”


која знања и вештине су вам потребни да бисте се бавили iOS развојем.


који алати су вам потребни за креирање апликације,


како да направите вашу прву апликацију,


како да пласирате своју апликацију на тржиште и зарадите путем AppStorea.


Током семинара, имаћете прилику да се упознате са трендовима који нас очекују у будућности, у области iOS развоја.


Искуство професионалца


Иван Недељковић се бави iOS програмирањем више од 4 године. Каријеру програмера започео је радећи на ЕРП систему компаније Милшпед. Након тога је радио за фирму Tehnicom Computers, учествујући на пројектима за домаће и стране клијенте. За домаће тржиште, креирао је апликације за Туристичку организацију Београда, ТДИ радио, Комбанк арену, Хипо Алпе Адриа банку и многе друге.


За инострано тржиште, осмислио је апликације за компаније House Doctor, IPSEN, Kid Guard, Joiz.
Тренутно је запослен у компанији Sixsentix, а такође учествује и на великом freelance пројекту BioMobility, за Министарство ветерине и пољопривреде Аустралијске Републике NSW.


Ко може да се пријави?


Број места је ограничен. Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 29. јануара, до 11часова. Пријавите се кликом на овај линк.



Где и када?


Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК групе (Цара Душана 34, Земун), 30. јануара, са почетком у 11 часова. О могућностима праћења путем live streama бићете накнадно обавештени.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 29 јануар 2016 22:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија