Кућа Добрих Вести

Login

Твитоманија - прилика за бесплатно представљање предузетника

Оцените овај чланак
(7 гласова)

tvitomanijaХРВАТСКА- Твитоманија - највећа регионална конференција посвећена друштвеним мрежама одржаће се од 8. до 12. маја 2013. у хотелу Novi Spa Hotels&Resort у Новом Винодолском, у Хрватској.

Тема друге по реду Твитоманије је "Друштвене мреже и живот" и на њој ће се говорити о свим сферама живота у којима су друштвене мреже направиле револуцију – комуникацијама, спорту, медијима, образовању, политици, моди, науци, бизнису, уметности, естради, култури…

Овогодишња Твитоманија ће на једном месту на хрватском приморју окупити више од хиљаду корисника популарних друштвених мрежа. 

Предности присуства на друштвеним мрежама

На Твитоманији ће се у оквиру предавања, панел дискусија и радионица говорити о предностима које појединцима и компанијама доноси активно и квалитетно присуство на друштвеним мрежама. Познате личности, представници малих и великих компанија и стручњаци за комуникацију ће разговарати о томе како се представљати на популарним друштвеним мрежама, и на које све начине Твитер (Twitter), Фејсбук (Facebook), Јутјуб (YouTube), Инстраграм (Instagram), Пинтерест (Pinterest), Форсквер (Foursquare), Tumblr и многе друге друштвене мреже могу помоћи квалитетно позиционирање у све широј Интернет заједници.

Бесплатна бизнис котизација

Уз бесплатна бизнис котизацију и уз смештај по цени од 100 евра за четири ноћења по особи, компаније могу да се пријаве како би представиле оно најбоље што могу да понуде.

Очекује се учешће више од хиљаду корисника популарних друштвених мрежа из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине и Словеније, а тема конференције је "Друштвене мреже и живот".

Највећа регионална конференција о друштвеним мрежама - Твитоманија, омогућиће предузетницима да путем друштвених мрежа бесплатно представе свој производ, фирму, или услугу коју нуде.

Више о догађају на  линку:  http://tvitomanija.me/

                                                                                                                                            Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 01 мај 2013 13:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија