Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна обука инструктора пливања и фитнес тренера за рад са особама са инвалидитетом

Оцените овај чланак
(1 Глас)

gomedijanadfdfdfdfСви заинтересовани до 29 година старости могу се пријавити на бесплатну обуку за инструктора пливања и фитнес тренера особа са инвалидитетом, коју организује Градска општина Медијана у оквиру пројекта “Адаптивна физичка активност и спорт - Млади за младе”. Обука подразумева усавршавање 15 одабраних кандидата.

 

Обука обухвата теоријске и практичне часове пливања, пливачких техника, примене пливачког тренинга, функционалног тренинга и кардио фитнеса за особе са инвалидитетом, а по завршетку обуке сви кандидати добиће међународно признати сертификат.

 

Сви заинтересовани који желе да се пријаве и учествују у обуци потребно је да задовоље два критеријума: да су стари до 29 година и да су на евиденцији Националне службе за запошљавање дуже од два месеца. Планирано трајање обуке је 4 месеца. Обука се организује у временским интервалима од два сата, три пута недељно - наводе организатори.

 

Пројекат “Адаптивна физичка активност и спорт - Млади за младе” реализује Факултет спорта и физичког васпитања у сарадњи са Градском општином Медијана, а у оквиру Интеррег - ИПА Програма прекограничне сарадње Бугарска - Србија.

За више информација потребно је обратити се на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Јужне вести


 


Последњи пут измењено субота, 27 март 2021 18:56

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија