Кућа Добрих Вести

Login

Београд неће наплаћивати закуп пословног простора док траје ванредно стање

Оцените овај чланак
(1 Глас)

poslovniprosroror54545454Град Београд неће наплаћивати закуп пословних простора од својих закупаца док траје ванредно стање јер је заустављена привредна активност у сектору услуга и трговини, изузев малопродаје, па закупци углавном и немају приходе.

 

„Град Београд неће фактурисати закуп пословног простора чији смо ми власник док траје ванредно стање. Када се ванредно стање заврши, наши ће закупци добити рок од 30 дана да се изјасне на који начин желе да плате закуп пословног простора за овај период. Понудићемо две могућности. Прва је да се закуп из периода ванредног стања плати до 31. децембра ове године, уз попуст од 50 одсто, а друга је да се целокупан износ закупа из периода ванредног стања плати током 2021. године, на 12 месечних рата“, рекао је заменик градоначелника Горан Весић.

 

Он је додао да на овај начин Град Београд улаже додатне напоре да помогне малим привредницима који су углавном закупци градских пословних простора.

 

„То радимо како би они сачували свој посао и плате радницима који раде за њих“, поручио је заменик градоначелника.

 

Извор: Кућа добрих вести/Beograd.rs

 


Последњи пут измењено понедељак, 06 април 2020 21:48

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија