Кућа Добрих Вести

Login

Нови Fuckup Nights: Шта научити из грешака до врха

Оцените овај чланак
(1 Глас)

seffosazКрај лета је идеално време за још један у низу Fuckup Nights догађај.

 

Центар за развој технолошког предузетништва и иновације ICT Hub je решио да овог пута оде корак даље, те ће посетиоци имати ексклузивну прилику да 20. септембра у 20 часова чују у чему су све грешили људи на челу неких од највећих компанија које успешно послују у Србији, али и региону.

 

Као и до сада, вече грешака ће се одржати у Playgroundu (Краља Милана 10).

 

Иако неуспех обично не везујемо за оне који су своје место нашли у топ менаџменту компанија, важно је повремено велике лидере представити као обичне људе, који исто тако могу да погреше. Дејан Турк, генерални директор Vip Mobile и А1 Словеније и члан Управног одбора Савета страних инвеститора, Наташа Секулић, директорка ИБМ-а за Србију, Црну Гору, Македонију и Албанију, као и Живорад Васић, потпредседник компаније Делта Холдинг и најмлађи регионални директор Интерконтинентал Хотел групе, поделиће са публиком своје приче о пројектима који нису доживели успех, на који су начин превазишли неуспех и колико су научене лекције биле важне за даљи пословни развој њихових компанија.

                                       fuck

 

Овај формат догађаја подразумева излагања три говорника у трајању од седам минута, након чега следе питања публике. Циљ је да се у пријатној атмосфери поделе стечена искуства и научене лекције и охрабре други да буду истрајни у својим пословним покушајима и напорима. Иначе, Fuckup Nights је глобални покрет и серија догађаја, на којима се о неуспелим пословним подухватима прича на слободан и отворен начин, активан је од 2012. године у више од 300 градова широм света. Покрет је настао са циљем да се друштвено неодобравање које се повезује са појмом неуспеха промени и неуспех постане саставни део процеса грађења успешних пословних прича. Доказ да је промена размишљања о неуспеху присутна могуће је пронаћи у огромном успеху које Fuckup Nights догађаји имају широм света.

 

Организацију догађаја су подржали фондација Friedrich Naumann, Догма и Нова10+ Трејд, као и медијски партнери Блиц, Noizz и Нетокрација.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 18 септембар 2018 22:27

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија