Кућа Добрих Вести

Login

Током наредних шест месеци трајаће кампања оснаживања положаја жена

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ZENE28Oрганизација „28 јун“ покреће кампању током наредних шест месеци за оснаживање положаја жена на Западном Балкану.

 

 

Као једна од најсвеобухватнијих кампања, у служби подршке менталном и физичком здрављу жена,вредносни принципи и темељи биће омогућавање приступа образовању, учешће у спортском и економском вођству. Организација најављује да ће се у кампањи жустро борити против породичног насиља и трговине људима у региону. Настоји да пружи директну помоћ и ресурсе женским Сигурним кућама и самохраним мајкама, док ће адекватни и охрабрујући узори бити ментори младим девојкама.

 

Да бисте сазнали више посетите: 28jun.org/women

 

Да бисте се пријавили за волонтирање, пошаљите мејл на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

28. Јун је међународна хуманитарна организација са посебним консултативним статусом при економском и социјалном савету Уједињених нација (ECOSOC).

 

Основана 2012. године, до данас, ова непрофитна организација је испоручила 200 тоне хуманитарне, и медицинске помоћи и помоћи подручјима погођеним природним катастрофама на западном Балкану у вредности преко 7 милион долара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 13 октобар 2020 20:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија