Кућа Добрих Вести

Login

Манифестација "Понеси опанке" на Олимпу

Оцените овај чланак
(7 гласова)

folklroi2323БЕОРАД - Четврто Београдско лето културе, које ће трајати до 1. септембра, отворено је у амфитеатру спортског центра „Олимп“ (на Звездари) међународном фолклорном манифестацијом „Понеси опанке“ на којој су се представила културно-уметничка друштва (КУД) из Румуније, Летоније, Украјине и Пољске и неколико домаћих фолклорних група.

 

Манифестацију је отворило КУД „Љубомир Ивановић Геџа“ Играма из Шумадије, а онда су уследили учесници из Румуније, Летоније (Пастирска игра), Украјине, Пољске...


Разноврсност боја на ношњама младих играча, ритмова, корака...узаврели су атмосферу међу многобројним гледаоцима у амфитеатру „Олимпа“.
У оквиру, четвртог по реду, Београдског лета културе биће организован и летњи биоскоп у сарадњи са дистрибутерском кућом „МегаКом филм“.

 

Током лета ће, у амфитеатру „Олимпа“, бити приказивани актуелни филмски хитови, али и филмови са домаћих и страних фестивала и вишеструко награђивани филмови.


Цене карата су између 200 и 300 динара, у зависности од тога да ли се ради о актуелним филмовима или репризама филмова са фестивала.

 

За пројекције од 1. до 4. јула цена карата је 300 динара.


Карте се могу купити на рецепцији „Олимпа“.

 

Како је све изгледало можете погледати ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 03 јул 2016 22:31
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија