Кућа Добрих Вести

Login

ПОЧИЊЕ БУРГЕРАЈ: фестивал бургера

Оцените овај чланак
(2 гласова)

burgeraj34343434У петак, 10. септембра почиње Бургерај – фестивал бургера by Birra Moretti а свим љубитељима београдског премиум стеет фоод-а биће обезбеђен бесплатан улаз у рај за све бургере! Фестивалске капије на Belgrade Waterfront променади отвориће се у петак од 12 часова, где ће се представити селекција најбољих бургера које ће на лицу места припремати најбољи од најбољих, а сваки посетилац ће моћи да пронађе бургер за себе било да преферира јунећи, јагњећи, пилећи, смокед, ангус говедину или ипак вегански јер постоји идеалан бургер за свакога.

 

 

Свеже и сочне бургере припремаће познати бургер мајстори током сва три фестивалска дана, од 12:00 до 23:00 х, а међу њима су чувени Burger House, Submarine, Toster bar, Fat Boys, Holy Smokes, Burger&Co, Burger Lab, Loco Chef, Pub Republika и Ž Burger.

 

Уз пажљив одабир електронске музике и подршку познатих имена градске DЈ сцене као што су DЈ Pepe, DJ Oysha, DJ Iron, DJ Groovyman, Горан Старчевић и други, фестивалски простор биће претворен у прави рај за хедонисте – идеално место за уживање у савршеном споју хране и музике.

 

У оквиру стреет арт зоне талентовани муралиста, стреет артиста и краљ улице Деркокс, осликаваће спејевима у форми перформанса паное великих димензија, а фестивал ће имати и неколико цхил оут зона у којима је рајско опуштање загарантовано.

 

Током викенда и зону посвећену најмлађима у којој ће The Glitterology радити осликавање лица и делова тела, а кроз разне интерактивне радионице малишанима ће бити обезбеђена целодневна забава. У недељу ће фестивал посетити и чувени Карло који ће у својој берберници на отвореном сређивати браду и фризуру.

 

Још један друштвено одговорни кутак фестивала биће посвећен удомљавању кућних љубимаца па ће сви они који желе да удоме куче, маче или ипак зеку, моћи то да ураде баш на Бургерају.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 08 септембар 2021 11:55

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија