Кућа Добрих Вести

Login

Синтеза 2014“ – међународна конференција о утицају Интернета

Оцените овај чланак
(3 гласова)

SINTEZAБЕОГРАД – Прва међународна конференција “Синтеза 2014” биће одржана сутра и прекосутра на Универзитету “Сингидунум” у Београду.

Како најављују организатори, циљ конференције је интегрално разматрање утицаја интернет технологија и висок степен иновација на различите облике пословања у финансијским институцијама, рачуноводству, ревизији, осигурању, туризму и хотелијерству, управљању људским ресурсима, инжењерству, образовању и спорту.

Савремено пословање почива на информационим технологијама, од производње и услуга, до маркетинга. Веб сервиси, мобилне технологије, бежични системи и мултимедијални садржаји уз концепте безбедности на Интернету повећали су обим трансакција уз оптимизацију пословних процеса. Информационе и комуникационе технологије омогућиле су развој пословања у глобалним размерама.

Рад конференције осмишљен је кроз секције, округле столове, предавања по позиву и презентације. Пратећи део конференције ће обухватити презентацију реномираних компанија из земље и окружења.

Радни језици конференције су српски и енглески, а одабрани радови биће предложени за публиковање у часопису  “Singidunum Journal”.

 Сваки од радова имаће свој DOI број, цитат на “Google Scholaru” а зборник радова ће носити ISBN и ISSN број.

Такође, одабрани радови биће објављени у научном часопису  "Singidunum Journal of Applied Sciences" који је према категоризацији научних часописа за 2013. годину уврштен у М52 категорију.

Конференција почиње у 10 часова а завршава се у 19 часова.

Коначну агенду погледајте ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено четвртак, 24 април 2014 22:37
Снежана Молдован

Рођена исте године кад је у СФРЈ направљен први „еурокрем“, cвесно и успешно одолевам трендовима, чврсто се држећи проверених вредности које немају „рок трајања“.
За више од две деценије рада у новинарству прошла сам „сито и решето“ – од „Вечерњих новости“, „Дуге“, „Радио ТВ ревије“, „Блица“, „Сведока“, бројних таблоида, глоси и бизнис магазина, новинске агенције, радио-станица и портала, до црногорског „Дана“ - јединог медија од ког се не „разводим“ већ деценију и по.
Смисао постојања – борба за истину и правду, проналажење зрнца доброг у свему, „билдовање“ позитивних особина код других, јер – „не дозволите да вам икада неко дође, а да не оде бољи и срећнији“ (Мајка Тереза).
Неизлечиво заљубљена у достигнућа Николе Тесле, Десанке Максимовић, Иве Андрића, Меше Селимовића, Матије Бећковића и Емира Кустурице. Дубоко уверена да у Србији постоје њихови достојни наследници, за којима с’ радошћу неуморно трагам.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија