Кућа Добрих Вести

Login

Kонференција: „Бизнис у изазовним временима - како се припремити за време после короне“?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

biznisvmeenaonlinertrtrt565656Онлајн конференција у организацији Српске асоцијације менаџера и ICT Huba „Бизнис у изазовним временима - како се припремити за време после короне“? биће одржана сутра са почетком у 12 часова.

 

 

Уводничари конференције ће бити Драгољуб Дамљановић, председник САМ-а и Бранко Милутиновић, директор и суоснивач Нордеуса.

 

Ближи се моменат укидања ванредног стања и постепеног враћања живота у нормалу. Које кораке предузети да послови спремно дочекају укидање ванредних мера?

 

Све су извесније назнаке да ће живот полако вратити у колосек "пре короне", прве занатлије већ су отвориле своје продавнице и радње, а како се припремити и рестартовати посао, које кораке предузети кад дође дан да сви почнемо да радимо пуном паром и које ће нам навике остати?

 

Конференцији можете приступити путем линка ОВДЕ.

 

Поред већ два поменута уводничара, на панелу ће учествовати још и др. Горан Питић, председник савета, ФЕФА Радојка Николић, директор и главни и одговорни уредник, Нира Прес и Душан Томић, партнер, Ernest&Jung.

 

Модератори конференције су Дејан Ранђић, члан УО САМ, директор DNA&ICT Huba и Коста Андрић, ICT Hub.

 

Извор: ICT Hub

 

 


Последњи пут измењено среда, 22 април 2020 23:03

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија