Кућа Добрих Вести

Login

Корона потакла Alipay да створи платформу за "дигитални стил живота"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

alipayyyyyyyКинески Ant Financial планира отворити своју велику популарну платформу за плаћање Alipay трећим странама и тако омогућити милионима даватеља услуга да нуде своје производе кроз апликацију.

 

Трогодишњи програм осмишљен је како би се помогло око 40 милиона пружатеља услуга из свих сектора да уђу у Alipay екосистем и освоје купце "дигиталним начином живота".

 

Фирма наводи тренутно избијање коронавируса као пример како дигитална технологија може помоћи пружатељима услуга да одговоре на потребе корисника.

 

Усред епидемије Alipay је увео систем потицаја који потиче програмере на стварање мини програма који могу помоћи корисницима да се носе с проблемом, укључујући испуњавање различитих потреба оних који живе и раде од куће, истовремено смањујући потребу за физичким контактом с пружатељима услуга.

 

У року од седам дана више од 1.200 програмера одговорило је створивши 181 мини програм на Allipay апликацији који су омогућили бесконтактне услуге широм Кине, укључујући испоруке намирница, правне и медицинске савете, логистику и јавне услуге.

 

Многи су добили велику популарност, а један мини програм пружа бесплатне медицинске консултације које нуди AliHealth примајући у просеку 700.000 посета дневно.

 

Према трогодишњем плану, Alipay ће сарађивати ​​с 50 000 неовисних произвођача софтвера како би помогао 40 милиона даватеља услуга у дигитализацији пословања. Фирме ће добити помоћ у вези с плаћањем, преварама, управљањем фондовима, маркетингом, увидом у купце, стицањем, задржавањем и ангажовањем.

 

„Сектор услуга у Кини још је у почетним фазама дигиталне трансформације, а то значи да има огроман неискориштени потенцијал“, каже Симон Ху, извршни директор Ant Financiala.

 

Усред тренутног избијања коронавируса, видели смо и како се дигитална технологија може употребити да помогне пружатељима услуга да постану окретнији и учинковито реагују на брзомењајуће тржишно окружење.

 

Изградња платформе за дигитални стил живота на једном месту не само што ствара огромну вредност за наше кориснике - већ ће играти и кључну улогу у убрзавању дигиталне трансформације услужне индустрије и откључавању нових могућности раста.

 

Извор: Indikator.ba


Последњи пут измењено четвртак, 12 март 2020 21:56

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија