Кућа Добрих Вести

Login

Конференција “Women in Business, Media & Culture” у Нишу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zenewomen3434343Конференција “Women in Business, Media & Culture” одржаће се у четвртак, 28. новембра, у згради Симфонијског оркестра у Нишу, са почетком у 14 часова.

 

Циљ реализације пројекта је подизање нивоа свести друштва о важности веће партиципације жена у власничким и управљачким структурама мањих и већих компанија и предузетника у Србији, као и унапређење знања и вештина код жена у области развоја иновационог предузетништва разменом знања и искустава између потенцијалних и успешних предузетница.

 

На конференцији ће се говорити о значају женског иновационог предузетништва за привреду Србије, успешним примерима добре праксе, као и о утицају дигитализације и информационих технологија на предузетништво.

 

Конференција је подељена у три дела, чија ће прича ићи кроз три панела.

 

У првом панелу, Women In Media – Положај жена у медијима, успешне уреднице и новинарке покушаће да одговоре на најзначајнија и најважнија питања из ове области, па и да пренесу своје искуство и знање о медијима и положају жена у међима у Србији.

 

Други панел, Women In Business – Жене предузетнице, покушаће да приближи комбинацију жена у предузетништву са преџнањем и искуством, где је важно говорити о предностима, манама и изазовима жена предузетница у Србији, са идејом да све то окрену у своју корист.

 

На крају, у трећем панелу Women In Culture, гласно ћемо питати: Шта се крије иза портрета једне даме? Успешне жене из света културе говориће о детаљима бављења тим послом у региону.

 

Позивамо вас да чујете наше и ваше драге саговорнице конференције. Неке од њих су: Лидија Ћулибрк – главна и одговорна уредница магазина “Лепота и Здравље”, Маја Манојловић – ТВ лице са телевизије “Пинк”, новинарка Снежана Дакић, Мартина Анђелковић, познатија као Снајка де Мадре, дизајнерка Јелена Димитријевић, Чарна Милинковић – кустоскиња и историчарка у Музеју Војводине, и многе друге.

 

Конференцију организује Color Media Communications, у сарадњи са Кабинетом министра за иновације и технолошки развој.

 

Улаз је бесплатан.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 27 новембар 2019 14:19

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија