Кућа Добрих Вести

Login

Нова управа Атлантик групе

Оцените овај чланак
(2 гласова)

atlanticgrupaОд првог октобра, Управа Атлантик Групе биће проширена на шест чланова, па ће је чинити председник Управе Емил Тедески и чланови Невен Вранковић, Зоран Станковић, Лада Тедески Фиорио, Срећко Накић и Ензо Смрекар.

 

Оснаживање Управе логичан је наставак процеса дефинисања корпоративне стратегије и приоритета у даљем развоју компаније, започетог у фебруару прошле године, саопштили су из те компаније.

 

Кроз ревизију укупне пословне праксе и дефинисање стратегије и корпоративних приоритета, идентификована су подручја која представљају темељ трансформације за будућност и кључне замајце раста, а којима се прилагођава укупна организација, почевши са организацијом Управе.

 

Како се наводи, кључна подручја чине развој дистрибуције, фокусирана међународна експанзија портфолија Атлантик Групе, те спајања и преузимања.

 

Лада Тедески Фиорио, досадашња потпредседница Надзорног одбора, због преузимања нове дужности која је неспојива са чланством у Надзорном одбору компаније, напушта НО и као чланица Управе имаће надлежност за пословни развој и стратегију.

 

Срећко Накић ће као нови члан Управе водити бригу о укупној дистрибуцији, а Ензо Смрекар ће имати одговорност за управљање брендовима Аргета и Донат Мг који имају највећи интернационални потенцијал унутар портфолија Атлантик Групе.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 04 септембар 2019 15:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија