A+ A A-

Туристичка понуда Србије на националној ТВ Русије

Оцените овај чланак
(3 гласова)

image003KKKKKKKБЕОГРАД - На позив Туристичке организације Србије, четворочлана екипа Првог програма националне телевизије Русије - ROSSIA 1, боравила је у Србији од 5 до 10. јула ове године.


Теме које су их занимале, а на основу чега им је организован програм су биле: сеоски туризам у Србији, фестивали, генијални Срби –Тесла и Кустурица, уметност – београдски графити, архитектура Београда, саопштено је из ТО Србије.


У Београду су снимили музеј Николе Тесле, Бели Двор, Дунав у Земуну, Калемегданску тврђаву, Скадарлију, Кнез Михаилову улицу.

image004KKKKKKKKПосебно су се интересовали за београдске графите, које су они уврстили у уметничке атракције Београда, па су тим поводом млади уметници из Београда осликали неколико.


Екипа Првог програма националне телевизије Русије - ROSSIA 1 искористила је прилику и за обилазак Дрвенграда, Косјерића - домаћинства Гостољубље а посетили су и EXIT фестивал.

image005KKKKKKK
Због снажног утиска о Србији као земљи и туристичкој дестинацији, уместо једног емитоваће се 5 тематских прилога у трајању од 9 минута, радним данима у програму „Јутро Русије“, Прве руске националне ТВ, у периоду од 25. до 29. јула, у прилогу - Путовања.


Најављене теме прилога су:


25.07.16 - Београд
26.07.16 - Никола Тесла
27.07.16 - Дрвенград и Шарганска осмица
28.07.16 - Фестивал EXIT
29.07.16 - Сеоски туризам


Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани