Кућа Добрих Вести

Login

EY - финално такмичење у студији случаја за студенте

Оцените овај чланак
(12 гласова)

lideriiiiiБЕОГРАД – Компанија Ernst & Joung (EY) Београд организује сутра, 4. децембра, у Београду финално такмичење студената који ће представити своје студије случаја, а такмичари из првих пет најбоље пласираних тимова ући ће у процес селекције за EY стипендије током целог школовања, а пружиће им се и могућност за запослење у овој компанији.

Ernst & Joung  Београд  по други пут организује студију случаја за студенте из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине под називом "Learn Today - Lead Tomorrow". Циљ овог такмичења је да компанија EY уочи таленте младих академаца и понуди им сарадњу. 

 

У велико финале такмичења EY Студија случаја, које ће бити одржано сутра у Београдској банкарској академији, пласирало се 10 тимова из Србије плус један победнички тим из Црне Горе и један победнички тим из Босне и Херцеговине.

 

Програм је конципиран као такмичење трочланих тимова који представљају своје студије случаја за постављени проблем који је објављен на званичној Facebook страници - EY Serbia CareersЗаинтересовани су били у обавези да пошаљу свој CV и предлог решења постављеног задатка.

 

                             EYNAJAVA

 

Жири је имао рок да до 15. новембра одабере десет најбољих понуђених решења. Члановима изабраних тимова омогућено је, затим,  да присуствују „EY“ радионици „Presentation Skills“ (Презентација вештина), 25. и 26. новембра у EY канцеларији у Београду, која ће помоћи такмичарима да на најбољи начин представе свој рад у сутрашњем финалном надметању. Рок за доставу коначне верзије решења задатка истекао је 1. децембра.

 

Финално такмичење се одржава 4. децембра на Београдској банкарској академији (Змај Јовина 12) у Београду, са почетком у 13 часова. 

За више информација можете се обратити путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

                      fbbbbbbb

 

О компанији “Ernst & Joung”

 

ЕY је глобални лидер у ревизорским, пореским, трансакцијским и саветодавним услугама. Њихових 167 хиљада запослених широм света деле заједничке вредности и основна уверења компаније. Верују да све што раде – свака ревизија, свака пореска или саветодавна услуга, свака интеракција са клијентима или колегама, доприноси грађењу бољег пословног окружења. Глобално посматрано, послују по заједничким професионалним и етичким стандардима.

 

ЕY Београд је саставни део EY Централне и Југоисточне Европе, једног од региона на територији Европе, Блиског Истока, Индије и Африке, основан 2008. године, који данас има око 5.000 запослених и уједињује операције ове компаније у 21 земљи из региона.

ЕY Београд је основан 1997. године, спајањем локалне ревизорске фирме и ЕY-а, и налази се међу водећим фирмама за пружање професионалних услуга ревизије и саветовања у Србији. Имају богато искуство у пружању различитих врста услуга из разних области и сектора, са више од 140 врхунских професионалаца. 

 

Извор: Кућа добрих вести/EY


Последњи пут измењено среда, 03 децембар 2014 10:54
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија