Кућа Добрих Вести

Login

Најлепши породични филм овог лета – Зец Петар: Скок у авантуру

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zekapetarНа радост бројне деце и њихових родитеља, анимирано – играни филм Зец Петар: Скок у авантуру коначно стиже у биоскопе 1. јула! Публику очекује предивна акција, бритак хумор, сјајна глума и ликови који ће одушевити најмлађе фанове али и створити нове! Савремена породична комедија синхронизована је на српски језик и овог лета ће насмејати публику до суза.

 

Базиран на ликовима и причама о Зецу Петру, списатељице Беатрикс Потер Зец Петар: Скок у авантуру и даље прати нове догодовштине несташног зеца.

 

Прошло је неко време од кад су Зец Петар (Стефан Бундало) и Тома (Дејан Дедић) закопали ратну секиру, макар привидно. Биба (Тамара Алексић), Тома и зечеви основали су малу, импровизовану породицу, али упркос свим настојањима, Петар никако не успева да се реши своје несташне репутације.

 

Тражећи нове авантуре изван сигурности сопственог врта, Зец Петар окрива нови свет у ком се његови несташлуци цене. У тренутку када његова породица одлучи да ризикује све како би га пронашла, Зец Петар мора да одлучи какав зец жели да буде.

 

Биоскопска публика у Србији биће у прилици да ужива у синхронизованој верзији филма, а Петру Зецу и његовој веселој дружини гласове су посудили Стефан Бундало, Дејан Дедић, Тамара Алексић, Теодора Ристовски, Александар Радојичић, Милица Јанкетић и Ива Стефановић. Редитељ синхронизације је Ива Милошевић.

 

Ако тражите квалитетан филмски садржај који ће приковати децу за велико платно, Зец Петра: Скок у авантуру је прави избор! Не пропустите нову авантуру симпатичног Зеца Петра у биоскопима овог лета.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 07 јун 2021 14:47

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија