A+ A A-

РИБЉА ЧОРБА И ТАМБУРАШИ:“Чарде и банде” овог викенда на Сунчаном кеју у Новом Саду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

cardeСедми фестивал рибље чорбе и тамбурашке музике “Чарде и банде”, одржава се 2. И 3. Октобра 2021. године на Сунчаном кеју у Новом Саду.

 

Неколико хиљада Новосађана и туриста уживало је у рибљој чорби и тамбурашкој музици на претходним фестивалима "Чарде и банде”, који се одржавају на пролеће и у јесен сваке године. Рибљу чорбу на претходним фестивалима припремале су чарде из Хрватске, Мађарске, Словеније и Србије.

 

Седми фестивал рибље чорбе и тамбурашке музике почеће у суботу од 12 часова тамбурашким дефилеом од споменика Светозару Милетићу па све до Кеја и трајаће до 20 часова, док ће у недељу посетиоци моћи да уживају у рибљој чорби, печеној риби и звуцима тамбуре у периоду од 12 до 18 часова.

                                               carde2

 

Велики одзив Новосађана на ранијим фестивалима потврдио је још једном да је рибља чорба један од највећих дунавских брендова, а тамбурашке банде из Новог Сада и околине су употпуниле сјајну атмосферу на новосадском Кеју.

 

Фестивал организују Удружење грађана “ХБО Колор Медиа Евентс”, “Петроварадин медиа”, а манифестацију су подржали и Покрајински секретаријат за привреду и туризам, Министарство трговине и туризма, Градска управа за привреду Града Новог Сада и компаније Хеинекен и АМС Осигурање.

 

Више детаља о програму фестивала можете сазнати на ОВОМ линку.


Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 17 октобар 2023 12:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани