Кућа Добрих Вести

Login

БЕСПЛАТНЕ МУЗИЧКЕ РАДИОНИЦЕ У НИШУ: Први предавач SevdahBABY

Оцените овај чланак
(1 Глас)

besplatnaradioniceaaaaaСви који желе да сазнају нешто више о музичкој продукцији и о томе како настаје песма, имаће прилику за то на радионици коју ће у среду, 25. августа, од 18 сати, у “Carpe Diem Coctail Garden", одржати музичар Милан Станковић, познатији као SevdahBABY.

 

Како наводе из Удружења "Штек Хаус", на првој у низу бесплатних радионица учесници ће моћи да стекну или унапреде своје музичко образовање, а до краја септембра биће одржано још неколико таквих догађаја.

 

Продуцент и ди-џеј Милан Станковић, који ће бити први предавач, ширу популарност стекао је ремиксима неколико домаћих песама.

 

Његови ди-џеј сетови одишу еклектиком, али та разноврсност стилова увек је у својој дубокој основи подржана покретљивим функy ритмовима и снажним електронским синт линијама - наводе организатори.

 

Истичу да је од 2014. године одржано 15 циклуса оваквих радионица, на којима су гостовала 23 ментора, а учествовало 250 полазника и преко 1.000 посетилаца завршних концерата.


Извор: Јужне вести

 


Последњи пут измењено уторак, 24 август 2021 10:21

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија