Кућа Добрих Вести

Login

БОЈЕ ПРЕД ЗАЛАЗАК СУНЦА: Вино и гитаре…

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vinoboca1Клуб жена љубитеља вина "Ladies of Wine” недавно је на броду "Хоризонт" , уз музику сјаног бенда " Принципал" и чашу доброг вина, као у познатом хиту "Вино и гитаре", за своје чланице, пријатеље и госте, организовао изузетно дружење на таласима Саве и Дунава.

 

Када су боје пред залазак Сунца најраскошније, брод је кренуо са Земунског кеја и пловећи пуна три сата омогућио гостима да Београд посматрају са река, да се опусте, забаве, заплешу и проведу незаборавно вече.

 

На овом посебном дружењу чланице Клуба и њихови гости имали су прилику да пробају нека нова, али и добро позната вина - "Жути цвет" и тамјаника из винарије Алексић, наша аутохтона смедеревка из винарије "Плавинац" из Смедерева, бело и розе вино винарије "Доја" из Блаца, као и нови розе од пинo ноара винарије "Пусула" из околине Ваљева, били су ту и нови розе "Мина" из винарије "Стемина" из Трстеника и "Пуна једра" нова купажа грашца и шардонеа, винарије "Војиновић" из Бегеча поред Новог Сада.

                                                          

                                               vinoboca2

 

Клуб "Ladies of Wine" основан је пре две године са жељом да се пословне жене након радног дана друже и опусте уз чашу доброг вина и пријатан залогај, слан или сладак, већ шта коме прија, али и да промовише домаћа вина чији је квалитет последњих година на завидном нивоу, о чему сведоче бројне награде на међународним винским манифестацијама. Винска едукација, такође је један од важних циљева овог Удружења. Састанци Клуба одржавају једном до два пута у току месеца. Чланице, жене из различитих сфера друштвеног живота имају прилику да се упознају и буду подршка једна другој и у својим примарним активностима.

 

Оснивачи Клуба су Јасмина Стефановић и Драгана Тодоровић, ауторке тв емисије "Lady of Wine" коју су покренуле 2018. те године и која се гледа преко Сателита широм света, где год живе наши суграђани, на тв каналима дијаспоре, региона, као и на Студију Б.

 

Њима су се придружиле две предузимљиве даме, Маја Енцо и Весна Милићевић, а ТВ емисија “Lady of Wine” изнедрила је и Клуб, који је проширио и обогатио своје активности на радост свих љубитеља доброг вина и пријатног дружења.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 27 јул 2021 23:27

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија