Кућа Добрих Вести

Login

Вече за даме уз пројекцију филма "Дублерка"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vecezadameВече за даме уз најновију комедију “Дублерка” биће одржано у четвртак, 21. јануара у Комбанк Дворани са почетком у 19 часова.

 

Након дужег времена организујемо још једно омиљено женско дружење уз поштовање свих епидемиолошких мера.

 

Све наше посетитељке ће пре филма добити симпатичан поклончић, док ћемо све чланове нашег ФИЛМ КЛУБА почастити дуплим бодовима на њиховој картици само за ову пројекцију.

 

Не више тако актуелна глумица Кенди (Дру Баримор), ухваћена због утаје пореза, ангажује своју бившу дублерку Паулу (такође Дру Баримор) да иде на рехабилитацију уместо ње. Између њих се развија специфичан однос када када Кенди схвати да може да користи Паулу као резервну улогу за све стресне делове свог живота.

 

Али Паула у потпуности прихвата свој нови идентитет, преузимајући Кендину каријеру и дечка, да би на крају избацила Кенди из сопствене куће!

Кенди сада мора да преживи у стварном свету док се Паула грчевито држи крхког, али славног живота о коме је одувек сањала.

 

Извор: Кућа добрих вести/Комбанк дворана


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија