Кућа Добрих Вести

Login

Програм за младе: „Западни Балкан среће Јапан – Мост у будућност“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

westernbalkanssdfdfdfdfМинистарство   спољних   послова   Јапана   (МОФА)   је,   у   сарадњи   са   Регионалном канцеларијом за сарадњу младих (RYCO), основало програм размене младих под називом »Западни Балкан среће Јапан –Мост у будућност«.

 

Програмом, који је део »Инцијативе за сарадњу Западног Балкана« биће обухваћено11 студенатадодипломацаи/или студената постдипломацаса територије Западног Балканакоји су стари између 20-25година и који су спремни да у периоду од 10. мајадо 18. маја 2021. године посете Јапану циљу свог даљег академског и личног унапређења.

 

Сви учесници програма ће имати јединствену прилику да ближе упознају Јапан кроз академску и културну размену искустава, истовремено продубљујући међусобно разумевање и помирење, као и постављање чврстих основа за будуће блиске пријатељске односе и сарадњу између Јапана и Западног Балкана.

 

Рок за подношење пријава је 22. фебруар 2021. године а све информације о програму прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија