Кућа Добрих Вести

Login

Новогодишња Yugoverse изложба

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ficcccaaafgfgfgДанас, испред тржног центра Ушће биће одржана хуманитарна Yugoverse изложба.

 

Након прошлогодишње веома успешне акције сакупљања пакетића за децу без родитељског старања, ове године је планирана помоћ фондацији Буди Хуман - да они којима је највећи поклон њихово здравље и здравље њихових најмилијих дочекају 2021. годину са већим надама и бољим шансама за лепше сутра.

 

Са непромењеним ентузијазмом долазе стари олдтајмери испред ТЦ Ушће и доносе радост малим, специјално окићеним аутомобилима, који ће имати задатак да буду маскоте београдске хуманости у петак.

 

На изложби ових посебних олдтајмера у периоду од 12 часова до 20 часова биће истакнуте кутије за донације, а заузврат се можете сликати до миле воље, разгледати, попричати са власницима или купити сувенир који ће вас подсетити да сте некоме даривали када је било најпотребније

.

Помозите нам да нам срца буду пуна још једном, дођите испред Ушћа и уживајте у јединственој изложби истинских љубитеља олдтајмера.

 

Фиће су захваљујући посетиоцима прошле године биле пуне пакетића до крова, надамо се да ћемо ове године исти резултат постићи и овом акцијом.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 24 децембар 2020 20:27

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија