Кућа Добрих Вести

Login

Фондација Новак Ђоковић: Meetup „Оригинални лидери“

Оцените овај чланак
(5 гласова)

originallideriririirirУ циљу подршке друштвеним предузетницима у Србији, Фондација Новак Ђоковић и Оригинал организују Meetup „Оригинални лидери“.

 

Своје узбудљиве и племените приче поделиће предузетници вођени друштвеном мисијом.

 

Догађај се одржава у Marsh Open Space, у среду, 22. јануара са почетком у 11 часова.

 

Учесници су: Емил Едиет, сувласник бренда KobaYagi играчке, Нана Раденковић, суоснивачица Нове Искре, Тамара Којић, генерална директорка Мокрин Хауса, Милош Пауновић, суоснивач Разливалишта и Аница Спасов, председница удружења Наша Кућа.

 

Модератор и домаћин панела: Данијела Јовичић, координаторка пројекта, испред Фондације Новак Ђоковић.

 

Први пут у Србији, друштвени предузетници ће имати прилику да учествују у интензивном програму стручне подршке „Оригинални лидери“. Кроз предавања и радионице биће у могућности да ојачају сопствене капацитете, додатно развију свој бизнис, раде на креирању и спровођењу адекватних развојних планова и тако утичу на промене у друштву. Интензивни курс, одвија се кроз индивидуални и групни рад, садржи практична предавања и радионице и потпуно је бесплатан. Његова јединственост огледа се у бизнис менторству и коучингу који ће трајати 4 месеца. Сви заинтересовани друштвени предузетници са територије Србије чије предузеће постоји најмање једну годину, могу да се пријаве путем ОВОГ линка.

 

Конкурс је отворен до 24. јануара, а број учесника је ограничен.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 20 јануар 2020 22:43

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија