Кућа Добрих Вести

Login

КОНФЕРЕНЦИЈА ДИГИТАЛ 2021: Трендови у телекомуникацијама и медијима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

digitalkonfernecija343434Конференција о трендовима у телекомуникацијама и медијима ДИГИТАЛ 2021 биће одржана 16. септембра у онлајн формату и 17. септембра у хотелу Метропол у Београду.

 

Конференција са традицијом од 2014. године на једном месту окупља тржишне лидере и стручњаке из области телекомуникација и медија. Након прошлогодишњег онлине издања, ове године организатори желе да на једном месту окупе све челне људе индустрија које покрећу привреду у Србији.

 

Програм ће бити посвећен томе како је изгледао и како ће изгледати свет медија, телекомуникација и дигиталних трендова и које теме ће обележити наредни период у овим областима.

 

Кроз панел дискусије, предавања и студије случајева сазнаћете шта се у протеклих годину дана дешавало у свету информационих и телекомуникацијских технологија, који су то нови трендови и изазови у сајбер безбедности, у ком правцу иде глобална експанзија вештачке интелигенције и 5Г технологије, шта је то дигитална хуманистика, какав садржај нам се пласира, да ли је будућност у "special interest"  медијима, који су новитети у дигиталној дипломатији и како данас изгледа медијска и агенцијска сцена у региону и још много других тема.

 

На конференцији ће говорити: Маја Гојковић, потпредседница Владе и министарка културе и информисања; Милош Цветановић, државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација; Владимир Лучић, CEO Телекома Србије; Мајк Мишел, CEO Теленора Србије; Дејан Турк, CEO A1 Србија и Словенија; Милија Зековић, CEO СББ Србија и Телемах Црна Гора, Слободан Ђиновић, CEO Орион Телекома; Дејан Љуштина, CEO Vision Partners; Тома Тасовац, директор DARIAH-EU; Драган Танасковић, ICT Solutions director, A1 Србија; Натали Делић, директор дирекције за стратегију и дигитал Телекомам Србије; Зоран Васиљев, CEO Centili групе; Стефан Костић, CEO IPification; Томаж Дрозг, CEO Adria Media, Љубљана; Иван Минић, Pojačalo.rs; Владимир Ковач, DigiTalk; Небојша Кривокућа, креативни директор Communis; Михајло Јовановић - Џарил, CEO Fortuna Esports; Биљана Србљановић, списатељица и драмска ауторка, Слободан Георгијев, БИРН и NewsMax; Биљна Степановић, Business Info Group; Горан Војтешки, оснивач Podkast.rs; Марко Видојковић, подкаст „Добар, лош, зао“.... и многи други.

 

Сви заинтересовани конференцијиу могу да прате путем директног преноса на Јутјуб каналу Color Media Communications.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 13 септембар 2021 22:20

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија