Кућа Добрих Вести

Login

Tesla Nation: пројекат за (ре)брендирање домаће ИТ индустрије

Оцените овај чланак
(3 гласова)

teslanationnnnnУ четвртак 14. новембра у Београду и у понедељак 18. новембра у Новом Саду од 18 часова ће се по први пут представити јавности напредак који је остварен на развоју пројекта Tesla Nation.

 

Овај пројекат за (ре)брендирање домаће ИТ индустрије, и земље генерално, смо јавно представили у јануару ове године а на овим догађајима ћемо са јавношћу поделити на чему смо радили и докле смо стигли.

 

Репутација земље порекла је изузетно важан фактор за успех њених предузетника и професионалаца, али је исто тако тешко утицати на њега. Баш због изазова и дугорочности рада тог типа је важно кренути што раније са реализацијом таквог пројекта, како би се позитивни ефекти што раније осетили.

 

Нешто веће

 

Представљање целе једне индустрије и земље није скроман подухват ни по смелости, ни по обиму посла који подразумева, и посебно не по нивоу одговорности коју носи са собом. У питању је нешто веће од било ког појединца и било које организације која на себе узима имплементацију такве мисије.

 

Јавни значај пројекта је један од главних разлога због којих организујемо први у низу редовних догађаја где ћемо презентовати рад на њему. Ово подразумева начин на који смо осмислили рад на његовој реализацији, начин на који осигуравамо да тај рад буде квалитетан и ефективан, као и механизам наџора над његовом имплементацијом. Посебно важно, представићемо шта смо заправо до сада постигли и шта планирамо у периоду пред нама.

 

Извор: Кућа добрих вести/Startit.rs

 

 


Последњи пут измењено уторак, 12 новембар 2019 11:58

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија