A+ A A-

Тражи се најпожељнији послодавац у Србији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

psolodavacСајт за запошљавање Poslovi.infostud ће по други пут истражити ко су најпожељнији послодавци у Србији, односно где би наши људи највише волели да раде.

 

Које компаније су најбољи избор за развој каријере и на основу чега желимо да се код њих запослимо?

 

На ово питање одговор ће дати истраживање које од почетка децембра месеца спроводи сајт Poslovi.infostud.com у намери да открије где би домаће тржиште запослених најрадије наставило или започело своју каријеру. Истраживање ће трајати до априла када ће бити објављени и резултати који ће нам рећи које фирме су изградиле слику најбољих послодаваца и због чега.

 

Истраживање овог типа урађено је први пут током 2016.-е године и биће занимљиво упоредити нове податке са претходим циклусом како бисмо видели шта се у року од две године променило, као и како ће се овај пут рангирати компаније које су у првом истраживању биле добро позициониране.

 

Шта запослени желе

 

 

Резултати истраживања помоћи ће да се подигне свест послодаваца о томе шта је то што запослени највише код њих цене и како да привуку квалитетне кадрове. „Ако би компаније знале шта је оно што запослени највише код њих вреднују, то би могло да подигне свест и услове на тржишту рада у Србији учини бољим за обе стране“, кажу из Инфостуд-а.

 

Поред избора најпожељнијих послодаваца, попуњавајући упитник испитаници ће имати могућност да изразе која је то висина плате која им је прихватљива, као и које бенефиције би највише желели да им њихова жељена компанија обезбеди.

 

Награде за ауторе најбољих одговора

 

У упитнику је креативним испитаницима омогућено да се изразе и дајући занимљиве одговоре освоје неку од награда. Наиме, свако има прилику да се стави у ципеле послодавца и напише како би привукли и задржали квалитетне раднике.

 

 

Из Инфостуда-а напомињу да компаније које су најпожељније нису увек и најбоље за своје запослене, али је занимљиво видети на који начин људи перципирају брендове и фирме као најпожељнија места за рад и професионални развој.

 

OВДЕ можете погледати услове и наградни фонд.

 

Извор: Инфостуд/Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 11 јануар 2018 13:23

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани