Кућа Добрих Вести

Login

Kонференција о породичном предузетништву на Јахорини

Оцените овај чланак
(1 Глас)

PORODICAБЕОГРАД – Друга Регионална конференција о породичном предузетништву Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе одржаће се 29. и 30. новембра 2017. године у хотелу Термаг на Јахорини.

 

Покровитељи конференције су Влада Републике Српске и Развојна агенција Србије, а партнер конференције је компанија Виса.

 

Свечано отварање Конференције планирано је 30. новембра у 9 часова, а очекује се да ће је отворити Предраг Глухаковић, министар трговине и туризма у Влади Републике Српске, Златан Клокић, министар за економске односе и регионалну сарадњу у Влади Републике Српске, Бранислав Недимовић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде у Влади Републике Србије, Дамир Давидовић, државни секретар у Министарству одрживог развоја и туризма у Влади Црне Горе и представник компаније Виса.

 

Циљеви конференције о породичном предузетништву су:

 

• да охрабри незапослена лица на самозапошљавање и умрежавање

• да подстакне дијалог свих релевантних субјеката у друштву - о креирању повољног пословног амбијента за оснивање и развој породичних предузећа

• увођење знања из области предузетништва у образовни систем

• веће учешће предузетника у процесима економског одлучивања

• да помогне умрежавању предузетника из Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе и њених ентитета Републике Српске и Федерације БИХ.

• Организатори Конференције су организације Центар Спектар, Јелек и Корак даље.

 

Рок за пријаву истиче данас. Број место је ограничен.

 

За све учеснике конференције покривени су трошкови пута из Београда, хране и смештаја у хотелу Термаг, као и освежење током трајања конференције.

 

Извор: Кућа добрих вести/Centarspektar.com

 

 


Последњи пут измењено петак, 24 новембар 2017 13:23

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија