Кућа Добрих Вести

Login

ХУМАНИТАРНИ ПРОГРАМ: Удружeње особа са инвалидитетом Београд организује обуку за писање и управљање пројектима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

BOSIGRADУдружење особа са инвалидитетом Београд, у оквиру пројекта "Заједно можемо више", организује едукативни тренинг-обуку за писање и управљање пројектима код домаћих и међународних донатора која ће бити одржана од 28. до 30.7.2021. у Кући људских права, улица Кнеза Милоша 4.

 

Обука ће бити реализована данас 28.7. од 14 до 17 сати, а у четвртак и петак, 29. и 30.7, од 10 до 17 сати.

 

Реализација пројекта ,,Заједно можемо виШе`` омогућена је средствима из буџета Градске општине Звездара по конкурсу за суфинансирање социо-хуманитарних програма/пројеката удружења.

 

Циљеви едукације и тренинга су подизање капацитета удружења и професионалаца за успешнији приступ донаторским средствима.Тај циљ се постиже кроз унапређену сарадњу са локалном заједницом, добру комуникацију са кључним партнерима – институцијама и донаторским организацијама. Због тога је потребно унапређивати вештину лобирања и припрему пројектне документације за конкурсе који пружају финансијску подршку пројектним идејама.

 

Организације које се бави унапређењем положаја осетљивих група могу испунити своју мисију ако су, између осталог, успешне у проналажењу средстава са којима финансирају и суфинансирају своје пројектне идеје, обезбеђују одрживи развој и значајно јачају своје капацитете. То је истовремено и шанса за младе и креативне чланове да се активније укључе и радно ангажују.

 

У оквиру планиране едукације искусни стручњаци ће представити пројекте за конкурсе међународних донаторских организација из позиције носиоца (апликанта), партнера и тзв. Associate партнера (сарадника). Једна целодневна радионица биће посвећена стратегији успешне комуникације. а две писању пројеката и финансијском извештавању.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 јул 2021 20:52

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија