Кућа Добрих Вести

Login

Вебинар "Србија – Португал: пословне могућности"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

komorasssssdfdfdfdfПривредна комора Србије (ПКС) и Агенција за промоцију инвестиција и трговине Португала (AICEP), у сарадњи са Привредном комором Португала и Амбасадом Португала у Београду, организују вебинар са циљем да се домаћи привредници више упознају са потенцијалом тржишта Португала и могућностима пословања.

 

Иако је трговинска размена између Србије и Португала у последњих пет година удвостручена и прошле године достигла 77,5 милиона евра, 7,8 одсто више у односу на 2019, има доста могућности за унапређење економске сарадње две земље и јачање пословних веза привредника.

 

Португал, са тржиштем од око десет милиона потрошача, представља стабилну економију унутар Европске уније чије су главне привредне гране металски сектор, текстил, пољопривреда, шумарство, обновљиви извори енергије и др.

 

Имајући у виду широк спектар производа и услуга које би домаће компаније могле да понуде португалским ланцима добављача, као и домаће производе са највећим извозним потенцијалом на португалском тржишту, на вебинару ће посебна пажња бити поклоњена секторима информационих технологија, прехрамбеном, текстилном и металском сектору.

 

Регистрација за догађај је на ОВОМ линку.

 

Учешће на вебинару је бесплатно, а радни језик енглески уз симултани превод на српски.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено среда, 14 април 2021 15:06

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија