Кућа Добрих Вести

Login

Пројекат “Пут дигитализације” позива компаније да се укључе у активности

Оцените овај чланак
(1 Глас)

PROJEKATDIGITALIZACIJEIHIHUHUПројекат „Пут дигитализације“ – финансиран је од стране УСАИД-овог пројекта за економски развој, управљање и раст предузећа, а спроводе га MASIT (Северна Македонија) у партнерству са STIKK (Косово) и ICT NET (Србија).

 

Главни циљ овог пројекта је помоћ малим и средњим предузећима из циљаних сектора (свеже и прерађено воће и поврће, одећа и тексил, прерада дрвета и туризам: рурални, авантуристички и еко-туризам) у њиховим активностима како би:

 

боље разумели и упознали се са предностима дигиталне трансформације;

 

анализирали свој тренутни ниво дигиталне трансформације и креирали стратегију дигиталне трансформације идентификујући и дајући приоритете потребним ИТ решењима и

 

обезбедили финансијску подршку у процесу куповине и примене ИТ решења у циљу побољшања њихових пословних активности.

 

Уколико сте компанија регистрована у Србији И послујете у једној од наведених области (свеже и прерађено воће и поврће, одећа и тексил, прерада дрвета и туризам: рурални, авантуристички и еко-туризам ),позивамо Вас да се пријавите на тренутно Отворени јавни позив за израду персонализоване стратегије дигиталне трансформације.

 

Пројекат ће пружити стручну помоћ искусних консултаната, који ће омогућити компанијама да ефикасно идентификују и дају приоритет ИТ решењима која би потенцијално имала највећи повраћај и утицала на побољшање њиховог рада. Израда стратегије се финансира од стране пројекта а компаније које успешно заврше процес креирања стратегије дигиталне трансформације имаће прилику да се пријаве за финансијску подршку за куповину ИТ решења (до 50% тржишне цене а у максималном износу од 3000 УСД).

 

Позив је отворен до 27.11.2020.године.

 

Цео позив и формулар за пријаву можете пронаћи на ОВОМ линку.

 

 

Уколико су Вам потребне додатне информације или имате питања пишите нам на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 19 новембар 2020 18:45

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија