A+ A A-

Форум социјалних иновација 2020

Оцените овај чланак
(2 гласова)

forumceeeeeeСмарт колектив вас и ове године са задовољством позива да нам се придружите на седмом Форуму социјалних иновација.

 

СИФ2020 ће бити одржан онлајн – од 28.септембра до 02.октобра.

 

Регистујте се за СИФ2020 и постаните део заједнице од преко 800 лидера из цивилног, приватног и јавног сектора из 16 земаља, који су учествовали на СИФ-у током претходних 6 година:

 

Разговарајте са кључним актерима из региона о томе како да изградимо партнерства која подстичу социјалне иновације и зелену економију? Које видове подршке предвиђа нови план за социјалну економију Европске комисије и КОВИД глобални савез за подршку социјалним предузећима? Каква искуства и лекције имају програми подршке за младе социјалне предузетнике у Северној Африци, на Блиском истоку и у региону Западног Балкана?

 forumsociojalninovancijadfdfdfdf

Инспиришите се кроз приче и презентације успешних социјалних младих и зелених предузетника. Упознајте пионире импакт инвестирања у Источној и Југоисточној Европи и њихова искуства у покретању импакт фондова. Научите више о проблему управљања вишковима хране и донирању хране у Србији и Европи.

 

Сазнајте – Пријавите се за радионице за социјална предузећа – Како управљати финансијама у доба кризе и Како да интегришете социјалну мисију у вашу комуникацију? Или се пријавите за неку од радионица за младе – Шта је социјално предузетништво? Шта су социјалне иновације ? Како покренути зелени бизнис?

 

РЕГИСТРАЦИЈЕ су отворене до 25.септембра путем линка за пријављивање.

 

 

Учешће на конференцији је бесплатно, али је број учесника на радионицама ограничен.

 

Придружите нам се на Форуму социјалних иновација 2020 и повежите се са организацијама сличним вашој! Искористите прилику да упознате успешне социјалне иноваторе, поделите своја искуства и учествујете у развоју подстицајнијег окружења за развој социјалне економије.

 

Форум социјалних иновација организује Смарт колектив у партнерству са Форумом за одговорно пословање. СИФ2019 се одржава као део Пројекта за унапређење оквира за давање, који финансира УСАИД, а спроводи Коалиција за доброчинство, коју преводи Фондација Ана и Владе Дивац. Коалицију чине Траг Фондација, Фондација Каталист, Смарт Колектив, Српски Филантропски Форум, Форум за одговорно пословање и Привредна комора Србије.

 

Програм конференције, информације о говорницима и радионицама пратите на интернет страницама Смарт колектив вебсајт или Фејсбука.

 

За све додатне информације контактирајте канцеларију Смарт колектива путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 21 септембар 2020 10:21

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани