A+ A A-

AФА: Трећа недеља иновација у септембру

Оцените овај чланак
(2 гласова)

inovationwАсоцијација за економско оснаживање жена (АФА) организује Трећу недељу иновација, која ће ове године бити одржана од 21. до 25. септембра, а тема је „Састанак са будућношћу“ и подизање свести о томе како брзорастуће технологије утичу на промену економије, друштва и начина живота и рада.

 

Конференцију о иновацијама ће 24. септембра отворити почасна гошћа Недеље иновација, европска повереница за иновације, истраживање, културу, образовање и младе Марија Габриел.

 

Овогодишња недеља новација бавиће се пре свега утицајем најновијих технологија попут вештачке интелигенције, робота, виртуелне реалности, биотехнологије, блоцкчејна, нанотехнологија, дигиталне производње и глобалне гигабит мреже на наше животе и трансформацију света.

 

На трећој недељи иновација учествоваће реномирани светски и домаћи стручњаци, истраживачи, иноватори, научници, креатори промена, корпоративни и стартап лидери, предузетници, активисти о неограниченим могућностима за развој које нам пружају иновације као и о значају колаборативног лидерства у процесу економског раста и развоја друштва у новој технолошкој ери.

 

И ове године биће додељене награде за најбоље иноваторе и проналазаче са циљем промоције позитивних примера и узора међу појединцима, компанијама, организацијама, стартаповима који дају приоритет етици, родној равноправности, одрживости, екологији и друштвеном просперитету.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 12 август 2020 18:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани