Кућа Добрих Вести

Login

Привредни форум младих организује обуку за започињање сопственог бизниса

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mladiforumdfdfdfdfПривредни форум младих у сарадњи са Београдском отвореном школом и Институтом за развој и иновације организује онлајн обуку за започињање сопственог бизниса, наводи се у саопштењу.

 

Обука за шесту генерацију полазника ће се реализовати у периоду од 6. до 22. јуна, а могућност учешћа ће остварити 15 двочланих тимова, који ће добити прилику за стицање потребних знања и вештина како би се оспособили за оснивање и вођење сопственог бизниса.

 

Обука ће бити реализована у сарадњи са представницима привредног сектора специфично орјентисаним ка одређеним сегментима пословања (маркетинг, продаја, анализа тржишта, управљање новчаним токовима, процедуре за оснивање бизниса, позиционирање на тржишту, анализа конкуренције и сл.).

 

Кроз практичан рад са наистакнутијим домаћим експертима на обуци 6. генерације Привредног форума младих, тимови ће имати прилику да:

 

прођу кроз комплетан процес израде бизнис плана

креирају финансијску, маркетиншку и продајну стратегију

остваре пословне контакте са домаћим ескпертима и представницима компанија и институција

припреме свој производ/услугу за излазак на тржиште

постану део ПФМ заједнице младих предузетника

најбољих 5 тимова има прилику да освоји шестомесечно менторско праћење након обуке

 

Пријаве су отворене од 21. маја до 31. маја и односе се на све младе људе са територије Србије, а пријаву можете попунити ОВДЕ.

 

Све додатне информације доступне су на упит путем privreda@pfm.rs.

 

Обука се организује у оквиру пројекта Web4Yes – Western Balkan Civil Society Organiyations for Youth Employment Support подржаног од стране Европске комисије.

 

Извор: Кућа добрих вести/Нова економија


Последњи пут измењено петак, 22 мај 2020 13:52

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија