Кућа Добрих Вести

Login

ICT Hub покренуо онлајн платформу еHUB

Оцените овај чланак
(2 гласова)

onlineitchubnnnnnnЦентар за развој технолошког предузетништва и иновација ICT Hub је, у циљу прилагођавања новонасталим околностима изазване коронавирусом, лансирао онлајн платформу за размену знања о иновацијама, дизајну пословних модела и трансформацији пословања, под називом еHub.

 

Платформа ће покрити и бројне теме које се тичу дигитално и технолошки освешћеног друштва, али и онима који то желе да постану, а које ће додатно помоћи корисницима да се адаптирају на промене које су задесиле читав свет, као и на нови начин рада.

 

У сасопштењу се наводи да ће регистровани корисници на овој платформи имати приступ стучним текстовима и студијама случаја које је развио експертски тим ICT Hub-a, као и видео материјалима са лекцијама за младе, мала и средња предузећа и стартапе.

 

У оквиру платформе еHUB, биће доступне и објаве за све актуелне меетуп формате које ICT Hub одржава у сарадњи са својим партнерима.

 

"Покренули смо ову платформу како бисмо на једном месту разменили знања и искуства стечена током протеклих година. Захваљујући платфоми, заједно ћемо трагати за конкретним начинима и методологијама уз помоћ којих појединци и компаније могу да се прилагоде новонасталим околностима. Будући да је нужда одувек била мајка иновације, оно што ће направити највећу разлику у временима која су испред нас, јесте управо способност брзог и предузетног прилагођавања", истакао је директор ICT HUB-а Коста Андрић.

 

Платформа ће сваке недеље бити ажурирана новим садржајима, релевантним вестима из земље и света, као и корисним линковима, док ће чланови еХУБ заједнице бити у могућности да предлажу нове теме и правце размишљања, као и да о њима дискутују у посебно осмишљеној секцији - eHub заједница.

 

Извор: Кућа добрих вести/ICTHub.rs


Последњи пут измењено четвртак, 02 април 2020 10:50

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија