A+ A A-

Споразум о сарадњи са Привредном комором грађевинске индустрије

Оцените овај чланак
(8 гласова)

dekicarСрпскa асоцијације за рушење деконтаминацију и рециклажу (СДА) и Привредна комора грађевинске индустрије Србије (ПКГИС) потписале су Споразум о међусобној сарадњи.

 

Споразум су потписали председници двеју асоцијација Дејан Бојовић (СДА) и Мирослав Брковић (ПКГИС).

 

Сарадња обухвата чешће у заједничким развојним и истраживачким пројектима, као и стручним пројектима у области експертских услуга, истраживањима, стандардизацији, испитивањима и карактеризацијама свих материјала добијених приликом стварања и рушења свих грађевинских објеката.

 

Предвиђена је и мобилност и сарадња свих учесника у овој индустријској области, код наставног и истаживачког особља,у радионицама, као и учешће на програмима стручних усавршвања.

 

Ту су још и рад на другим стручним пословима из области које спадају у делатност грађевинске индустрије, заједнички наступи, односно формирање заједничких тимова у пословима са трећим лицима, било да су та друштвена предузећа или приватна лица, или да су то самоуправне локалне заједнице.

 

Агажовање кадровских и других потенцијала Грђевинске коморе за неке од облика практичне наставе или обуке, а коју према прописима ЕУ и инструкцијама ЕДЕ, Српска асоцијација може да организује на територији Србије у оквирима заједничких и општих интереса.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 25 септембар 2019 21:29

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани