Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за предузетнице ”Ја сам одважна”

Оцените овај чланак
(4 гласова)

biffffffffИКЕА Србија, МастерКард и Фондација Ана и Владе Дивац започеле су заједнички пројекат „Ја сам одважна!“ за подршку економском оснаживању жена.

 

Почев од данас предузетници из целе Србије, нарочито оне који се баве производњом, моћи ће да се пријаве на сајту Фондације и да представе своје пословање и планове за развој. Пројекти с највећим потенцијалом за економско оснаживање жена биће подржани финансијским средствима која ће им омогућити да развију пословање и увећају заступљеност жена у привреди.

 

Поред компанија и фондације, пројекат омогућава и потрошачима да се укључе и подрже овај важан циљ. Сваки пут када, у периоду од 1. новембра до 31. децембра, корисници Мастеркард и Маестро картица буду бесконтактно обавили куповину у ИКЕА робној кући и ИКЕА Излогу, компанија Мастеркард ће донирати 300 динара у пројектни фонд „Ја сам одважна!“.

 

Компаније и Фондација позивају заједницу да се придружи пројекту и на тај начин помогне у напорима да се побољша положаја жена кроз њихово предузетништво.

 

Више о конкурсу погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Bif.rs/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 05 новембар 2018 22:34

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија