Кућа Добрих Вести

Login

Серени Вилијамс злато у Лондону

Оцените овај чланак
(0 гласова)

tenis-uvodnaЛОНДОН - Америчка тенисерка Серена Вилијамс освојила је титулу олимпијског победника, пошто је данас у Вимблдону у финалу сингла савладала Марију Шарапову из Русије са 6:0, 6:1.

Бронзана медаља у појединачној конкуренцији припала је Викторији Азаренка из Белорусије, која је у борби за треће место била боља од Марије Кириленко из Русије - 6:3, 6:4.

У конкуренцији мушких дублова тријумфовала су браћа Мајк и Боб Брајан из САД, који су у финалу савладали француску комбинацију Михаел Љодра, Жо Вилфред Цонга са 6:4, 7:6 (7-2).

У борби за бронзу Французи Жилијен Бенето, Ришар Гаске били су бољи од Давида Ферера и Фелисијана Лопеза из Шпаније - 7:6 (7-4), 6:2.

У недељу 5. августа за бронзану медаљу у појединачној конкуренцији играће наш Новак Ђоковић, који ће се састати са Аргентинцем Дел Потром.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 06 август 2012 12:08
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија