Кућа Добрих Вести

Login

ХУМАНО СРЦЕ СРБИЈЕ: Навијај за орлове, вакциниши се и помози Вањи да буде победник

Оцените овај чланак
(1 Глас)

orlovieeeВакциниши се, гледај Орлове и помози Вањи да буде победник.

Уочи квалификационог дуела изабраника селектора Драгана Стојковића са Луксембургом, маркетинг тим Фудбалског савеза Србије учинио је све да се 4. септембра воде још две важне битке, али сада хуманитарне – за сузбијање епидемије и за тромесечну бебу Вању Маловић која болује од спиналне мишићне атрофије.

 

Наиме, у сарадњи са службама града Београда испред стадиона „Рајко Митић“ биће постављен вакцинациони пунт (3 – 4. септембар од 09 до 17 часова), а за сваког ко се вакцинише у овој хуманитарној акцији, компанија Mozzart, партнер Фудбалског савеза Србије, издвојиће 5.000 динара намењених фонду за лечење бебе Вање Маловић. Истовремено свако ко донесе важну одлуку и прими прву дозу вакцине баш на стадиону, добија улазницу за меч, као и прилику да освоји вредне награде Фудбалског савеза Србије. Извлачење добитника биће одмах по завршетку утакмице на самом стадиону, када ће спикер објавити победнике ове игра на хуманост.

 

Фудбалски савез Србије као одговорна институција учествовао је у многим активностима хуманитарног карактера – наглашава Вања Костић, директорка маркетинг сектора ФСС.

 

"Сада смо, у складу са тренутком и временом које захтева разум и друштвено корисно реакцију, осмислили акцију која ће верујем поново показати хумано лице Београда и Србије. У данима када смо мислима уз нашу репрезентацију, желимо да нам срце куца и за Вању Маловић, тромесечну бебу која се бори за своју будућност. Изразила бих захвалност граду Београду и нашем партнеру компанији Мozzart на помоћи и показаној солидарности у реализацији читаве акције, јер заједничка жеља је да укључимо што више људи и у Вањину борбу. Зато и наша порука: навијај за Србију, вакциниши се и помози Вањи Маловић да буде победник", рекла је Костић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 31 август 2021 19:38

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија