A+ A A-

Отворен конкурс Теленор фондације под називом „Замисли све“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zamislisvedfdfdfdfТеленор фондација објавила је отворени позив за подршку друштвено одговорним пројектима под називом „Замисли све“, на који се могу пријавити хуманитарне и невладине организације, институције и фондације регистроване у Србији.

 

Конкурс је отворен до 10. априла, а пријаве је потребно послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Минимална подршка победничким пројектима износиће 1.000, а максимална 15.000 евра.

 

“Кроз овај конкурс желимо да подржимо организације које имају идеју и јасан план за превазилажење неког друштвеног изазова, или промену која може да унапреди одређени сегмент друштва. Акценат пројеката потребно је ставити на области деловања Теленор фондације, а то су образовање, социјална инклузија друштвено угрожених група, култура и уметност и заштита животне средине. Уз финансијску подршку, наша компанија са победницима конкурса гради партнерски однос и уноси неопходне ресурсе, како би пројекти били успешно реализовани“, изјавила је Милица Бегенишић, менаџерка Теленор фондације.

 

Тема овогодишњег конкурса је #ZamisliSve, којом Теленор позива све заинтересоване организације да предложе иновативна и одржива решења која за циљ имају превазилажење актуелних друштвених изазова и стварање лепше будућности.

 

Ове године Теленор фондација улази у тринаесту годину пословања, са више од 200 пројеката реализованих у сарадњи са 300 партнера. Сваки пројекат је, осим новчане подршке, добио и могућности коришћења потенцијала основне делатности Теленора, као и ангажовање запослених.

 

Извор: Теленор


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани