Кућа Добрих Вести

Login

Расписан конкурс за Виртус награду за филантропију

Оцените овај чланак
(4 гласова)

TragggggБЕОГРАД - Траг фондација расписала је конкурс за 11. Виртус награду за филантропију која ће бити додељена у пет главних категорија, саопштила је та фондација.

 

Награде се додељују корпорацијама, малим и средњим предузећима, као и појединцима, који су током 2016/2017. године на најделотворнији начин подржали непрофитне акције или организације од општег добра и интереса.

 

Виртус награда за филантропију додељује се у категоријама: Главна награда за допринос компаније на националном нивоу, Награда за допринос локалној заједници у којој компанија послује, Награда за мало и средње предузеће, Награда за дугорочно партнерство између пословног и непрофитног сектора, као и Награда за индивидуални допринос филантропији.

 

Конкурс ће трајати до 14. фебруара, а више информација о пријави и награди доступно је на ОВОМ линку.

 

Виртус награда установљена је 2007. године, као прва и најзначајнија награда за корпоративну филантропију у Србији, а додељује се уз подршку Европске уније, Фондације Ч.С. Мот и Фондације браће Рокфелер (РБФ).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 17 јануар 2018 12:02

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија