Кућа Добрих Вести

Login

Четврта српска конференција о јавно-приватном партнерству 8. јуна

Оцените овај чланак
(3 гласова)

shuterstockЧетврта српска конференција о јавно-приватном партнерству биће одржана у хибридној форми 8. јуна 2021. године, саопштио је организатор, , TGI Group International.

 

На конференцији ће се обратити велики број званичника и експерата из сектора, међу којима су министар грађевинарства Томислав Момировић, министарка привреде Анђелка Атанасковић, регионални менаџер за централну и југоисточну Европу корпорације IFC Ary Naim, регионални директор за Западни Балкан ЕБРД-а Matteo Colangeli, и други.

 

Конференција ће се бавити изазовима у домену инфраструктуре и енергетике и питањем како иновације у реализацији пројеката и технологији могу помоћи решавању тих изазова. Конкретне теме биће структурирање ЈПП пројеката и улога међународних финансијских институција у успешност ЈПП пројеката, најбоље ЈПП праксе у Србији и региону, перспективе и изазови за ЈПП у секторима инфраструктуре, енергетике и туризма, општински приоритети и структурирање и управљање правним уговорима о ЈПП-у.

 

“Циљ ове конференције је да укаже на важност концепта јавно-приватног партнерства који је постао један од водећих модела у свету, да повеже инвеститоре и стручњаке са свим релевантним државним и финансијским стејколдерима. Конференција ће покрити кључне изазове у планирању инвестиција кроз модел јавно-приватног партнерства, нарочито након кризе изазване вирусом КОВИД-19”, наведено је у саопштењу.

 

Конференција се организује под покровитељством Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Министарства привреде , Британске амбасаде у Београду и Комисије за јавно-приватно партнерство, а подршку је пружила адвокатска канцеларија ЈПМ Јанковић Поповић Митић.

 

Медијски спонзори конференције су магазини магазини Бизнис, Економетар и Бизнис и финансије, као и пословни портали еКапија и Sasomange.

 

Више информација можете промаћи на сајту www.pppconference.rs.

 

Извор: Е капија/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 10 мај 2021 15:24

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија