A+ A A-

ЕНТЕР конференција 18. априла

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ENTER33333Овогодишња ЕНТЕР конференција доноси актуелности из њеб девелопмента, пројектног менаџмента и каријерног развоја у информационим технологијама (ИТ), са посебним освртом на професионалне резултате и доприносу жена у овим областима.

 

Који су тренутни трендови у њеб девелопменту? Како побољшати перформансе свог тима као пројектни менаџер? Како започети каријеру у ИТ индустрији? Која су знања и вештине потребне за одређене позиције?

 

На ова и многа друга питања одговориће нам предавачи и панелисти треће по реду ЕНТЕР конференције која ће се одржати 17. и 18. априла у Југословенској кинотеци у Београду. Конференција је прилагођена програмерима, менаџерима, свима који су у процесу преквалификације и студентима завршних година техничких факултета. Резервација места се врши путем сајта.

 

                              adventutututu

 

Предавања и панел дискусије на овогодишњој конференцији подељене су у четири програмске целине. Током Tech Talks предавања учесници ће моћи да се информишу о новинама у React екосистему, ЈС библиотекама и фрејмовима, развоју апликација употребом Котлина, док ће се у оквиру Managament Talks говорити о агилним моделима, начинима њиховог избора, праћењу резултата примене и развоја тимова кроз едукацију. Career Talks обухватиће планирање развоја каријере и њене фазе, предности и недостатке рада у одређеним типовима компанија, потребним знањима и вештинама за различите позиције у ИТ-ију. Предавања и панел дискусије биће смештене у поподневним сатима 17. априла.

 

У оквиру конференције, 18. априла биће одржане практичне “hands-on" радионице током којих ће учесници имати прилику да науче нове вештине на теме попут припреме и процеса разговора за посао, кодирања, прављења WordPress сајта и друге. Своје место можете резервисати путем следећег линка.

 

За све информације и новине у вези са овогодишњом ЕНТЕР конференцијом посетите www.enterconference.net.

 

Конференцију организује удружење грађана Spacevent у сарадњи са међународном мрежом ACM (Assosiation for Computing Machinery).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 21 март 2019 12:10

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани