Кућа Добрих Вести

Login

LINK2job сајам запошљавања

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sajammmmmБЕОГРАД – Да ли сте спремни за велики LINK2job sajam zapošljavanja?Наоружајте се позитивном енергијом јер вас сутра очекује много великих компанија са богатом понудом послова: Mercator, Comtrade, Ernst & Young, Zepter, Delhaize Serbia, Trizma, Infostud и многи други можда траже управо вас.


Поред сајма, очекују вас бесплатни курсеви, вредна предавања и квалитетан и садржајан програма, саопштила је Линк Група.


Догађај се организује у хотелу Crowne Plaza, од 10 до 19 часова.

 

Бесплатан курс енглеског


Један од поклона за сваког посетиоца сајма су и курсеви енглеског и професионалних вештина.

 

Курс који добијате је online! Моћи ћете да га похађате када год ви желите, са сваког места на свету и биће прилагођен баш вашем нивоу предзнања. Да бисте обезбедили свој курс бесплатно потребно је да се пријавите на сајту LINK2job и доласком на сајам потврдите пријаву.


Најсрећније међу пријављенима очекују и поклон курсеви професионалних вештина: програмирања, вођења пројеката, дизајна, менаџмента, електронског пословања, маркетинга и ПР-а и још многих других.

 

Практична предавања – како да баш ви постанете избор послодавца?


Током LINK2job сајма запошљавања очекује вас целодневни програм корисних предавања и радионица које ће вам помоћи да на следећем разговору за посао баш ви будете тај идеални кандидат.


Која су најчешћа питања и грешке на интервју за посао, шта нас чека у будућности, односно која занимања ће бити најтраженија у наредних пет година, шта послодавци траже, а шта очекују од кандидата, од чега се састоји пословни бонтон и зашто је важно да га се придржавате, како да искористите LinkedIn профил на најбољи начин, зашто би требало да размислите о старт-ап пројектима, како да напишете CV који ће вас издвојити и осигурати вам посао, како да одмах почнете да зарађујете од куће....све су то питања на која ћете моћи да добијете одговор уколико посетите овај сајам, најављују организатори.


Сви који нису у могућности да дођу у Београди, моћи ће предавања да прате преко Live streama нанасловној страници LINK2job sajta.


Добијате професионалну фотографију за ваш CV


Да бисте ушли у ужи круг на било ком конкурсу за посао заслужна је само ваша добро написана радна биографија и професионална фотографија која улива поверење.


Зато ће вас на сајму дочекати чланови ITA DesignStudio тима који ће направити и обрадити ваше фотографије, како би оне биле одговарајуће за CV, подједнако професионалне као и ви. Ваша нова професионална фотографија ће сваког послодавца навести да пожели да вас запосли.


Пожељно је да оставите свој CV у бази кандидата која ће бити достављена свим послодавцима.


Откријте где грешите на интервјуима за посао и како да то исправите


Увек сте се питали како вас послодавци виде и зашто вас нису изабрали, где сте погрешили?


На LINK2job-у ћете моћи да учествујете у Job Box симулацији пословног интервјуа директно са представницима компанија.
Job Box ће бити постављен на сајму и омогућити вам симулацију интервјуа директно са HR менаџерима компанија који ће вам скренути пажњу на грешке које правите и дати вредне савете како да их исправите и како да на најбољи начин истакнете своје предности у односу на друге кандидате.


Лакше до посла уз савремену технологију


Да би ваша посета сајму била јединствено искуство, ту су Laptop Corner, Social Network Corner и Tweet Wall Центра за развој каријере, на ком ћете моћи да пратите компаније које објављују понуде за послове и коментаре кандидата.


Промоција књиге


А пред крај сајма од, од 18 часова очекује вас и специјално изненађење


Промоција књиге „Како до посла у 21 веку?+444 савета за успешну каријеру“.


Књигу ће промовисати др. Валентин Кулето и интернет стручњак Драган Варагић.


О овој књизи последњих дана много се говори на друштвеним мрежама и интернету.


Драган Варагић ће открити који су узроци проблема у потрази за послом и како их превазићи изградњом проактивног става и сталним радом на себи. На сајму ћете мочи да резервишете свој примерак по посебним, повлашћеним условима и будете међу првима који ће уживати у стручном штиву на које се већ дуго са нестрпљењем чека.


Улаз на сајам је бесплатан, те немојте пропустити прилику!

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 17 септембар 2015 21:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија